Consells per a viatjar segurs durant la Setmana Santa

10 d'Abril de 2017
admin
Facebook Whatsapp

Les vacances de Setmana Santa són una de les èpoques de l’any amb major nombre de desplaçaments amb cotxe. Aprofitar aquests dies festius amb total seguretat, depèn de la nostra actitud i previsió. L’organització es primordial per a disfrutar d’aquests dies.

 

Consells

 

Es fonamental revisar l’estat del vehicle abans de realitzar qualsevol viatge. Comprovar l’estat dels pneumàtics, el sistema de frens, els nivells dels líquids, tub d’escapament, neteja parabrises i l’estat de la bateria. Són alguns dels components més importants a tenir en compte.

Respecte a la seguretat activa, es convenient preparar-se una petita farmaciola per a portar dins el cotxe. Ens ajudarà a solucionar petits imprevistos que puguin sorgir.

Sigui quin sigui el vostre viatge i trajecte, heu d’intentar fer parades cada 2 hores com a mínim. Ens ajudarà a relaxar les cames i a no perdre l’atenció a la carretera.

Si teniu canalla no oblideu la cadireta dels nens. Abans de començar qualsevol viatge, es importantíssim assegurar els seus anclatges i sistema de retenció. Sense oblidar la seva comoditat. No oblideu portar música, jocs o contes infantils per amenitzar el viatge als més petits. Tots ho agraïreu.

Porteu sempre un telèfon mòbil carregat de bateria. Podem trobar-nos situacions d’urgència en la que precisem de l’atenció d’altres serveis: policia, assegurança, grua. Davant qualsevol emergència truqueu al 112.

Intenteu no realitzar grans menjades abans de posar-vos al volant, i tampoc ingeriu begudes alcohòliques abans o durant el viatge, ja que minvarien la vostra capacitat i reacció en tots els aspectes.

Esperem que els consells us siguin profitosos i pugueu disfrutar en tota la seva plenitud i seguretat de la Setmana Santa. Gaudiu-la i bon viatge als que marxeu!!! 😉

Valora el post

Related Posts

Vols descobrir l’illa blanca?
Sorteig a Eivissa
Enlluernaments: 10 claus per a no conduir a cegues

No comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada