Autoescola Pallars col·labora amb Creu Roja i CNAE

14 d'Abril de 2020
Autoescola Pallars
Facebook Whatsapp

Autoescola Pallars col·labora amb Creu Roja

Autoescola Pallars col·labora amb Creu Roja i CNAE en el transport d’aliments bàsics en diferents assemblees locals i comarcals de Barcelona, Lleida i Tarragona.

Des de la presidència de l’entitat, Raül Viladrich ha explicat que davant d’una situació complicada i excepcional com l’actual, les autoescoles Catalanes tenen la voluntat d’acompanyar la ciutadania durant tot el camí i per això posem a disposició de Creu Roja la Flota de vehicles per ajudar a aquells que més ho necessiten.

Els vehicles de les nostres autoescoles, al servei dels que més ho necessiten.

El President de la Federació Autoescoles Catalunya, Raül Viladrich ha fet arribar als mitjans de comunicació l’objectiu i la voluntat de la seva iniciativa:

Les autoescoles som un agent social important: Salvem vides canviem conductes de risc per hàbits en conducció segura en els preconductors. Ara posem en nostre gra de sorra en un moment tant delicat i volem continuar sent una  balda important en la societat.

Les Autoescoles portem recorregut un llarg camí. En aquest camí hem fet una tasca molt important i sovint poc reconeguda per la societat i les administracions. En un moment inicial vam ajudar a motoritzar el país formant a nous conductors, els vam acompanyar en el procés de formació , en alguns casos ajudant-los a aprendre a llegir i a estudiar un codi de circulació . Molta població s’enfrontava per primera vegada a un examen que era el del permís de conduir. Una labor social que aquells que ho van viure recorden amb especial estima de veure com,  a part d’ensenyar a conduir, les autoescoles ajudaven en la tasca de formació , millora i progrés de la població.  

Així ho hem demostrat al llarg d’aquests 60 anys al capdavant de la formació i l’educació viàries. Com dèiem ,  ha estat un llarg camí però no sempre ha estat un camí fàcil , i menys aquests últims kilòmetres. Les autoescoles apostem per una mobilitat segura , sostenible i saludable. En aquests moments la Salut i la Seguretat continuen sent el nostre camí. 

 

Notícies relacionades

Diari Segre

Territoris.cat

Autoescola Pallars col·labora amb Creu Roja i CNAE
5 (100%) 1 vote[s]

No comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada