Autoescola barata Barcelona: Consells per a l’examen pràctic

4 d'Abril de 2016
admin
Facebook Whatsapp

Autoescola barata Barcelona

Tenir el carnet de conduir, s’està convertint, cada dia més, en una necessitat vital o professional. Per molts, haver de superar l’examen, pot generar molt nerviosisme.

Consells Autoescola Barcelona: Examen Pràctic

En la nostra Autoescola barata Barcelona, conscients de les dificultats que comporta l’examen pràctic, ens ajudem de materials didàctics basats en les últimes tecnologies. Com són les càmeres GOPRO, les quals ajudem als nostres alumnes a conèixer les zones on es realitzaran els exàmens. Degut a que no sempre els alumnes disposen de temps suficient per a fer pràctiques en totes les possibles zones d’examen. L’ús de les càmeres GOPRO ens permet conèixer els recorreguts més habituals. Els carrers i les seves direccions, els semàfors, les zones d’aparcament, les glorietes, passos de vianants, llocs on t’has d’aturar o cedir el pas, limitacions de velocitats, etc.

Tecnologia per a facilitar l’examen

Conèixer aquestes zones de seguretat, permet que l’alumne, el dia de l’examen, es centri en realitzar una conducció eficient. Realitzarem simulacres de les diferents situacions que es poden presentar el dia de l’examen. Per a que els alumnes comptin amb el millor suport i coneguin les maniobres que hauran de completar, les realitzem els cops que faci falta, per a que el dia de l’examen vagis amb més confiança. A l’autoescola facilitem als alumnes imatges captades en vídeo dels errors més habituals que es cometen durant l’examen pràctic. I, gràcies als vídeos gravats en alta definició, poden memoritzar els passos correctes. Per exemple, per realitzar un estacionament mostrem imatges gravades en vídeo, per a que l’alumne memoritzi tots els passos, un cop i un altre de manera interactiva. Els vídeos tenen comentaris dels professors de l’autoescola, els quals, compten amb una llarga experiència i professionalitat.

No t’ho pensis més i matricula’t a l’Autoescola Pallars! Busca la teva autoescola barata Barcelona més propera a la pàgina autoescoles.

Valora el post

Related Posts

No comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada