Autoescola barata Barcelona: Consells per a l’examen pràctic

4 d'abril de 2016
admin
Facebook Whatsapp
Rate this post

Tenir el carnet de conduir, s’està convertint, cada dia més, en una necessitat vital o professional. Per molts, haver de superar l’examen, pot generar molt nerviosisme.

En la nostra Autoescola barata Barcelona, conscients de les dificultats que comporta l’examen pràctic, ajudant-nos de materials didàctics basats en les últimes tecnologies, com són les càmeres GOPRO, ajudem als nostres alumnes a conèixer les zones on es realitzaran els exàmens. I es que, degut a que no sempre els alumnes disposen de temps suficient per a fer pràctiques en totes les possibles zones d’examen, l’ús de les càmeres GOPRO ens permet conèixer els recorreguts més habituals de l’examen en la ciutat de Barcelona: els carrers i les seves direccions, els semàfors, les zones d’aparcament, les glorietes, rotondes, passos de vianants, llocs on t’has d’aturar o cedir el pas, limitacions de velocitats, etc. D’aquesta manera els alumnes quan durant l’examen l’examinador els demana que realitzin una maniobra de gir, per exemple, a la dreta, es troben en condicions de saber el carrer concret per on tenen que fer el gir.

Conèixer aquestes zones de seguretat, permet que l’alumne, el dia de l’examen, es centri en realitzar una conducció eficient i gràcies als vídeos, s’obté una informació vial per a circular correctament. Realitzarem simulacres de les diferents situacions que es poden presentar el dia de l’examen, per a que els alumnes comptin amb el millor suport i coneguin les maniobres que hauran de completar, i les realitzem, els cops que faci falta, per a que el dia de l’examen vagis amb més confiança. A l’autoescola facilitem als alumnes imatges captades en vídeo dels errors més habituals que es cometen i fan que es suspengui l’examen pràctic i, gràcies als vídeos gravats en alta definició, poden memoritzar els passos correctes. Per exemple, per realitzar un estacionament mostrem imatges gravades en vídeo, per a que l’alumne memoritzi tots els passos, un cop i un altre, i de manera interactiva. Els vídeos tenen comentaris dels professors de l’autoescola, els quals, compten amb una llarga experiència i professionalitat.

No comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada