Apps amb les que estalviaràs ficant gasolina

6 de Febrer de 2017
admin
Facebook Whatsapp

Vols estalviar amb gasolina? Hem fet una selecció d’aplicacions, totes gratuïtes, que t’ajudaran a omplir el dipòsit del teu cotxe per menys diners. La majoria estan disponibles tan per Android com per Iphone.

 

Aplicacions per estalviar gasolina

 

Gasofa

Disponible per Android i Iphone, aquesta app utilitza dades del Ministeri d’Indústria. Es basa en la teva posició de GPS -has de tenir activada la ubicació-. Mostra les estacions de servei més properes i els seus preus. A demés et guiarà fins a la escollida amb indicacions per veu.

GasPort

Segons la pròpia aplicació, amb ella estalviaràs en gasolina entre 250 i 350 euros a l’any -si fas més de 10.000 km anuals-. Únicament compatible amb Android, no solament t’ajudarà a arribar a l’estació de servei, sinó que podràs pagar des del telèfon.

Gasolineras de Espanya

Al igual que Gasofa, es basa en dades del Ministeri d’Indústria per a conèixer els preus. Així, mostra en un mapa les estacions de servei més properes, i es poden ordenar per preu. Es poden calcular els descomptes associats a les targetes de client de cada gasolinera.

Gasoil

Sol està disponible per Iphone, però aquesta app et permet seleccionar un radi per a cercar i trobar la gasolinera més econòmica. Afegeix un menú inferior en el que ordena les estacions de servei segons el preu del carburant escollit, i t’indica com arribar fins a elles.

GasAll

Una de les primeres aplicacions en oferir aquest servei -activa des del 2008-. Es de les poques que no conté publicitat entre els seus menús. Pots descarregar-la tant en Android com Iphone, i guardar les estacions serveis preferides per a conèixer el seu preu més ràpidament. També compta amb descompte propis de gasolineres adherides a promocions.

 

Esperem que aquestes apps us siguin beneficioses i pugueu estalviar una miqueta més cada cop que ompliu el dipòsit! 😉

 

Font original

Valora el post

No comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada