L’amaxofòbia

16 de Març de 2016
admin
Facebook Whatsapp

amaxofòbia

 

L’amaxofòbia és un tipus de fòbia que desenvolupa en la persona una por irracional i desproporcionada a la exposició de situacions que estiguin relacionades amb la conducció. Sovint degudes a idees o creences de què alguna cosa terrible pot passar,  males experiències viscudes en primer persona o per algun familiar o amic. O simplement, que la causa sigui totalment inconscient.  Habitualment, la resposta generada davant d’aquestes situacions és l’evitació, la qual cosa pot arribar a ser un impediment per dur a terme qualsevol activitat, condicionant així la nostra forma de vida.

Tipus d’amaxofòbia

  • Amaxofòbia primària, que afecta a les persones que presenten la por a conduir abans d’haver-se enfrontat a la situació fòbica.
  • Amaxofòbia secundaria, apareix després d’un període de conducció normalitzada, on la persona ha conduit sense problemes fins que han aparegut els primers símptomes.

Si creus que pots estar vivint algunes d’aquestes situacions,  a l’Autoescola Pallars disposem d’un gran equip format per professors i una psicòloga especialitzada amb aquest tipus de trastorns. El nostre equip t’ajudarà i guiarà en tot moment per tal que puguis conduir d’una manera tranquil·la i segura.

No t’ho pensis més i vine a informar-te a l’Autoescola Pallars. Busca la teva autoescola més propera a la pàgina autoescoles.

Valora el post
Tags: amaxofobia,

1 Comment. Leave new

Hola, voldria informació sobre cursos per superar la amaxofobia. No puc conduir en autovies i autopistes desde fa 2 anys i per ciutat si. Condueixo desde els 19 anys i tinc 32. Gràcies

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada